Actualitate

Social-democrații votează pentru un președinte deja stabilit

votDuminică, 11 octombrie a.c., social-democrații din toată țara își aleg președintele la nivel central.

Anunțate ca fiind ultrademocratice, alegerile PSD par, totuși, inutile, în condițiile în care, președintele a fost, deja, impus. Astfel, potrivit unui  criteriu controversat,  ce prevedea  drept condiții de participare vechimea în partid și acordul scris a cinci organizații județene , alte patru în afară de cea unde funcționează, accedarea la candidatura pentru această prețioasă funcție, a fost, practic, eliminată pentru alți doritori, acestea fiind îndeplinite doar de actualul interimar, Liviu Dragnea.

Mai mult, în acest sens, s-a pronunțat, recent, și Comitetul Executiv Național al PSD, care a respins  candidaturile lui Sebastian Nicolae și Daniel Savu, Liviu Dragnea  luptându-se doar cu el pentru șefia PSD.

Cât privește  costurile mobilizării umane, dar și cheltuielile  destinate acestui eveniment, acestea nu par a fi deloc de neglijat, actul electiv  respectând întocmai procedurile similare  oricăror alegeri. Adică, secții de votare ai căror membri vor fi plătiți și buletinele de vot care, de asemenea, costă.

Și toate acestea pentru ca, după o săptămână, în cadrul unui Congres de formă, Liviu Dragnea să fie confirmat în fruntea partidului.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Boerescu Mihnea - consilier judetean 8 octombrie 2015 at 21:20

Ca-n gluma :
FILMUL ANULUI
-regia -Draga Olteanu Matei
-scenariu -Draga Olteanu Matei
-costumele-Draga Olteanu Matei
-muzica – Draga Olteanu Matei
-………..- Draga Olteanu Matei
Si-n rolul Dragai Olteanu Matei –Jean Constantin …….hahaha

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!