Actualitate

Ștafeta Veteranilor: Jandarmii giurgiuveni au alergat alături de militarii răniți în teatrele de operații

Trei jandarmi giurgiuveni au participat astăzi, 15 octombrie, la Ștafeta Veteranilor, acțiune organizată de Invictus România. Dedicată Zilei Armatei României, care se apropie, dar și Centenarului, anul acesta ștafeta se desfășoară pe trei trasee simbolice: albastru, galben și roșu. Startul traseului galben s-a dat în această dimineață la Giurgiu, urmând să se încheie la Carei, pe 25 octombrie.
Înainte ca ștafeta să înceapă, jandarmii și celelalte autorități locale prezente la startul celei de-a V-a ediții au adus omagiu eroilor la monumentul Eroilor căzuţi în Războiul pentru Independenţă din parcul Alei.
Cei trei jandarmi au alergat alături de militari până la ieșirea din municipiul Giurgiu, ștafeta continuând deplasarea pe DN 5 C, spre județul Teleorman.
În acest an traseul “Ștafetei Veteranilor” include peste 50 de localități și măsoară aproxiamtiv 3.300 de kilometri. Peste 100 de maratoniști aleargă însoțiți de bicicliști, promovând astfel valorile naționale și respectul față de veteranii și eroii României din toate războaiele.
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!