Sport

Steaua în grafic

Cei mai optimişti dintre fanii roş-albaştrilor nu se gândesc la eliminarea deţinătoarei Ligii Campionilor. Asta s-a întâmplat deja joi, 7 martie, imediat după ce Rusescu a înscris unicul gol al partidei. Suporterii Stelei visează cu ochii deschişi la finala de pe Amsterdam ArenA. Da, Europa League poate fi cucerită. Trofeul de care ar fi trebuit să ne apropiem măcar cu privirea în vara lui 2006, la Eindhoven, dacă nu ar fi existat momentul Middlesbrough, ne face cu ochiul din nou. Peste mai puţin de 10 săptămâni.

Pe 15 mai 2013, la Amsterdam, Steaua poate să mai susţină o finală europeană. Pe 15 mai, anul curent, Steaua poate (şi trebuie) să-şi întregească palmaresul cu încă o bornă de neatins pentru toate celelalte cluburi româneşti.

Asta e în capul suporterului stelist. Pentru el, cel mai răsfăţat dintre microbiştii români, nu importă că nu s-a scurs încă returul de pe Stamford Bridge. Acolo unde Bertrand va fi înlocuit cu Ashley Cole, Lampard cu Ramires şi Fernando Torres cu Moses. Chelsea este deja istorie. Sferturile sunt realitate imediată, iar un Basel ne-ar aranja fără echivoc. Nu de alta, dar trebuie să ne pregătim de dubla din semifinale cu Lazio. Da, Steaua este în grafic.

Rezultatele turului optimilor de finală în Europa League 2012-2013

Steaua Bucureşti – Chelsea Londra 1-0

FC Basel – Zenit Sankt Petersburg 2-0

Vicktoria Plzen – Fenerbahce Istanbul 0-1

VfB Stuttgart – Lazio Roma 0-2

Benfica Lisabona – Girondins Bordeaux 1-0

Levante Valencia – Rubin Kazan 0-0

Tottenham Hotspur – Inter Milano 3-0

Anzhi Makhachkala – Newcastle 0-0

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!