Sport

Debutăm cu Mediaşul, nu cu Vaslui

Premieră absolută în spaţiul carpato-danubian. O construcţie de anvergură este finalizată… mai curând. Ei bine, da, stadionul de fotbal din cadrul Complexului Sportiv ”Marin Anastasovici” este gata; stadion ce trebuia omologat pentru Liga I, după cum bine ştim cu toţii, astfel încât FC Astra să-şi dispute meciurile aici, şi nu la Ploieşti.

Aşadar, FC Astra va disputa primul meci de Divizia A la Giurgiu nu în compania lui FC Vaslui, cum se promisese de către constructor, ci în compania lui Gaz Metan Mediaş. Nu în etapa a XI-a din acest sezon, adică în octombrie, noi, giurgiuvenii, vom avea privilegiul să urmărim pentru prima dată o partidă de prima ligă în nocturnă, ci în etapa a IX-a, respectiv peste doar câteva zile.

Una peste alta, FC Astra – Gaz Metan Mediaş are loc duminică, 23 septembrie, începând cu orele 19.00. Pe stadion se poate intra încă de la orele 17.00, când evenimentul – pentru că avem de-a face într-adevăr cu un eveniment în viaţa urbei – va debuta cu un spectacol folcloric. Preţul biletelor va varia între 10 şi 20 de lei, biletele putând fi cumpărate de la clasicele tonete din jurul stadionului; de lângă Fabrica de Zahăr şi dinspre Hotelul Steaua Dunării. Biletele vor fi puse la vânzare încă de sâmbătă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!