Politic

ŞTIRI PE SURSE. RO: OPERAȚIUNEA Racolarea e în toi. Ce mesaj dau liderii PNL

racolariÎn ultimele două săptămâni au fost făcute eforturi considerabile pentru împiedicarea fuziunii PNL cu PDL și mai ales trecerea PNL de la ALDE la PPE. Pe lângă eforturile mediatice considerabile au fost făcute și operațiuni de racolare. La toate acestea viitorul secretar general al PNL face apel la calm și strângerea rândurilor.

Potrivit informațiilor din cadrul PNL, de aceste misiuni de racolare s-ar fi ocupat personal și prin interpuși fostul vicepremier Daniel Chițoiu, actuala mână dreaptă a lui Călin Popescu Tăriceanu în construcția noului Partid Reformator Liberal via Grupul de inițiativă pentru păstrarea identității liberale.
Șefi de consilii județene, Primari, consilieri județeni și local precum și funcționarii rămași dintr-un motiv sau altul în structurile administrației locale și centrale s-au plâns la București de presiunile din ce în ce mai mari făcute de Daniel Chițoiu pentru a dezerta din PNL pentru Grupul lui Tăriceanu.
“Au venit la mine și mi-au pus pe masă câteva variante. Pușcărie, bani sau/și liniște. Evident că le-am promis marea cu sarea ca să mă lase în pace”, susține unul din primarii liberali din Giurgiu pentru stiripesurse.ro sub protecția anonimatului.
“Pe noi la Bacău ne-au luat cu japca la adunarea de constituire a Grupului lui Tăriceanu. Nu avea-i cum să nu te duci să faci frumos că erau ăia de la UNPR și PSD călare pe noi”, a declarat un consilier din Bacău pentru stiripesurse.ro
Operațiunea a fost confirmată din cadrul Grupului de initiațivă pentru păstarea identității liberale dar tot sub protecția anonimatului.
În replică Marian Petrache, actual vicepreședinte PNL și președinte al CJ Ilfov, dar viitor secretar general al PNL a dat un mesaj către toți liberalii: “Suntem în fața unor decizii foarte importante pt. viitorul PNL. Doar uniți, fără patimă și cu înțelepciune luăm deciziile cele mai bune. Cu respect, Marian Petrache”, se spune într-un sms remis aseară tuturor liberalilor.
Articol preluat Ştiri pe Surse.ro, scris de Denisa Miron, Colaborator
 
http://www.stiripesurse.ro/operatiunea-racolarea-e-in-toi-ce-mesaj-dau-liderii-pnl/

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!