Actualitate Social

Studenţii liberali, voluntari în lupta cu zăpada!

  • Tinerii liberali au ieșit să dea, în mod voluntar, o mână de ajutor autorităţilor şi giurgiuvenilor!

Sâmbătă dimineaţă studenţii liberali au pus mâna pe lopată şi au mers în cartierul Teatru de vară să dea o mână de ajutor la deszăpezirea trotuarelor, ştiind că în această zonă mulţi dintre locuitori sunt în vârstă şi cu probleme de sănătate.
„Nu puteam rămâne indiferenţi la ce se întâmplă în aceste zile şi am ales să ne implicăm şi noi cât putem. Poate aşa ne vor urma exemplul şi alţi giurgiuveni! Stăm doar pe margine, ne plângem şi comentăm ba că iarna e prea frig, că primvara plouă prea mult, că vara e prea cald, dar câţi sunt oare dispuşi să ia atitudine şi să se implice, fie şi într-o problemă de moment cum este deszăpezirea trotuarelor?”, a declarat Leontina Niţulescu, preşedinte CSL Giurgiu.
Atitudinea  tinerilor este una normală, firească şi e un semnal dat de o generaţie tânără cu o  mentalitate şi deschidere spre implicare şi voluntariat. Este, practic, o stare de normalitate, ce nu poate fi impusă sau produsă de administraţia locală, ea cere înţelegere şi implicare din parte cetăţenilor. Fie şi într-o problemă de moment, cum este curăţarea străzilor din oraş de zăpadă! Dacă mulţi preferă să critice neajunsurile, acuzând administraţia locală, iată că există şi giurgiuveni care se implică. Iar tinerii din imagine întregesc tabloul giurgiuvenilor, ce-i drept puţini la număr, care dau dovadă de spirit civic!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!