Actualitate

Suferiţi de o boală ce poate fi tratată într-o salină? Acum puteţi face tratamentul chiar în Giurgiu…

Afecţiuni ale aparatului respirator, infecţii ORL, alergii, insomnii sau stress – sunt doar câteva din afecţiunile pentru care este recomandată cel puţin o cură de aerosoli într-o salină. De ceva timp, o astfel de salină artificială funcţionează şi în oraşul nostru, lucru ştiut, însă, de puţini giurgiuveni.

Strada Nicolae Titulescu, numărul 10. O adresă care nu spune mai nimic, nu-i aşa? Şi asta pentru că puţini sunt cei care ştiu că la această adresă, doi oameni cu iniţiativă au amenajat o salină artificală. Este vorba despre soţii Gigica şi Gheorghe Peptănaru – mai cunoscut drept domul Geo -, care, la parterul locuinţei proprii, au făcut o salină. Pereţii subsolului special amenajat sunt acum placaţi cu 23 de tone de sare adusă de la Slănic Prahova. Gheorghe Peptănaru spune că ideea amenajării acestei saline i-a venit după ce a auzit, la radio, că la Oradea a fost înfiinţată o salină similară, într-un apartament. Deşi mulţi i-au spus că nu ar fi bine să se înhame la aşa ceva, Gheorghe Peptănaru s-a apucat de treabă şi, în circa 5 luni, a amenajat prima şi singura salină artificială din Giurgiu.

Omul s-a documentat înainte de a porni la amenjarea salinei, aşa că ştie foarte bine pentru ce sunt recomandate curele de aerosoli la salină.

Deşi este nouă şi nu prea se ştie despre existenţa sa, salina din Giurgiu are, deja, clienţi: este vorba despre mai mulţi copii, de diverse vârste.

E bine de ştiut,însă, că nu oricine poate beneficia de efectele terapeutice ale salinei, care are şi contraindicaţii.

Pentru a beneficia de avantjele salinei de suprafaţă, se fac programări, minimul de şedinţe pentru o cură completă fiind 15. Potenţialii clienţi pot beneficia şi de abonamente, dar se poate veni şi cu ora, iar tarifele sunt pentru toate buzunarele.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!