Actualitate Educație Fără categorie La zi Politic

Susținere pe linie pentru salariile angajaților de la DGASPC. Dumitru Beianu le mulțumește angajaților DGASPC pentru înțelegere și răbdare!

Omul potrivit, la locul potrivit poate face diferența chiar și în administrația publica. Si nu sunt doar vorbe fără suport în realitate. Imediat după preluarea funcției, Dumitru Beianu, președintele CJ Giurgiu s-a aplecat asupra problemelor preluate odată cu mandatul, și care nu sunt puține. Una dintre situațiile delicate pentru care se impunea luarea unei măsuri cât mai urgent o reprezintă plata salariilor angajaților DGASPC Giurgiu. Nu vom vorbi despre motivele care au dus la întârzieri la plata salariilor si nici de ce fosta conducere administrativă nu s-a preocupat de soarta angajaților, ci a preferat să arate cu degetul către alții si să faca angajări „pe banda rulantă”.

Se puteau face plăți din bugetul CJ? Evident că aceste plăți se puteau face! și la timp chiar din venituri proprii! Fostul președinte al Consiliului județean trebuia să propună, iar oamenii nu trebuiau să suporte această întârziere, mai ales când existau soluții.

Lucrurile s-au schimbat acum, actualul președinte Dumitru Beianu e hotarât sa nu mai existe asemenea situatii și in ședința de vineri va propune aprobării consilierilor județeni un proiect de hotărâre pentru a se plăti salariile pentru septembrie, iar la rectificarea bugetară, Guvernul va asigura toate sumele restante.

Rău e că, la aceeași instituție sunt datorii neplătite de 18 miliarde lei vechi, multe încă din lunile aprilie-mai. De ce nu au fost achitate la timp? Doar fostul președinte al CJ ar putea răspunde…

„Susținere pe linie pentru salariile angajaților de la DGASPC?! E bine, aici. Rău e ca, la aceeași instituție sunt datorii neplătite de 18 miliarde lei vechi, multe încă din lunile aprilie-mai, alte 25 miliarde datorii la spital, între care 12 miliarde reprezintă datorii pentru încălzire și energie electrică, pe întreg sezonul trecut, ca să nu mai spun că există deja notificare pentru executare silită aferentă facturilor de energie electrică neplătite in ultimul an, alte vreo 4,5 miliarde. Tot lei, tot vechi și tot demagogie ieftină la susținătorii de ocazie..

Salariile restante pentru luna septembrie vor fi plătite salariaților DGASPC săptămâna viitoare, odată cu salariile celorlalte instituții. La rectificarea de luna aceasta, guvernul va asigura toate sumele restante. Multumim Gabi Horga, multumim celor implicați in soluționare, multumim angajaților DGASPC pentru înțelegere și răbdare!”, a postat Dumitru Beianu, presedintele Consiliului Judetean Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!