Actualitate

Termen limită pentru „Programul usturoiul”

Doar doua săptămâni mai au la dispoziție fermierii giurgiuveni înscriși în „Programul usturoiul” să facă dovada vinderii celor trei tone pentru fiecare hectar cultivat.

Pentru a nu primi subvenția, fermierii înscriși în program trebuie să aducă la Direcția Agricolă Giurgiu, dosarul cu documentele care atestă vânzarea recoltei de usturoi.

Astfel, pentru programul de usturoi 2020, împreună cu cererea de înscriere, fermierii care cultivă usturoi și doresc să obțină subvenția de la stat pentru această cultură trebuia să depună la direcțiile agricole și o serie de documente, cum este copie a B.I./C.I. al/a solicitantului persoană fizică sau, după caz, împuternicire/procură notarială și copie a B.I./C.I. al/a reprezentantului legal, copie a certificatului de înregistrare la Oficiul Național al Registrului Comerțului/Registrul național al asociațiilor și fundațiilor sau a actului în baza căruia își desfășoară activitatea, după caz, în cazul persoanelor juridice, precum și copie a B.I./C.I. al/a împuternicitului persoană fizică, după caz, dovadă cont activ bancă/trezorerie, adeverința, în original, care să ateste, conform înscrisurilor din registrul agricol, suprafața de teren utilizată de solicitant în anul de cerere, în baza oricărui act juridic care conferă dreptul de folosință asupra terenului în cauză, declarație pe propria răspundere. Acestea sunt documentele necesare pentru ca dumneavoastră, fermierii, să vă puteți înscrie în program.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!