La zi Social

Tănăsoaia, condamnat definitiv la şapte ani cu executare

chaunceyMiercuri, 15 ianuarie, Ionuţ Tănăsoaia, agresorul baschetbalistului american Chauncey Hardy – decedat după ce a fost lovit, în urma unei altercaţii, într-un club din oraşul nostru, în toamna lui 2011 – a fost condamnat definitiv de către instanţa supremă la 7 ani de închisoare cu executare.
Judecătorii au respins recursul formulat de către Tănăsoaia şi au menţinut condamnarea dispusă anterior în cazul acestuia. Acesta era în arest din 10 octombrie 2011, fiind încarcerat la Penitenciarul Giurgiu.
Pe 9 mai 2013, Tribunalul Giurgiu l-a condamnat pe cel zis şi Gypsy-Gypsanu la şapte ani de închisoare cu executare pentru loviri cauzatoare de moarte şi la trei ani interzicerea unor drepturi.
Sentinţa a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti, care în 3 octombrie 2013, a respins ca nefondat apelul şi a menţinut decizia Tribunalului Giurgiu
Pe 25 noiembrie 2013, Ionuţ Tănăsoaia a formulat recurs la instanţa supremă, care miercuri, 15 ianuarie 2014, a dat sentinţa definitivă în acest caz.
Tănăsoaia fusese trimis în judecată la începutul lunii decembrie 2011, în stare de arest preventiv, pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!