Social

Tichete gratuite de transport nerecunoscute sau bilete de tratament o dată la doi ani – problemele cu care se confruntă pensionarii giurgiuveni

6965-corneaVenit la Giurgiu pentru a cunoaşte activitatea organizaţiei jueţene a pensionarilor PSD, preşedintele organizaţiei naţionale, Mircea Rizoiu, a aflat la faţa locului care sunt problemele cu care sunt nevoiţi să se lupte, zilnic, bătrânii din judeţ.

O organizaţiei în curs de reconstrucţie, a cărei activitate trebuie îmbunătăţită în timp – aşa apreciază preşedintele pensionarilor PSD activitatea colegilor din Giurgiu.

Profitând de prezenţa lui Rizoiu la Giurgiu, reprezentanţii pensionarilor i-au transmis problemele şi greutăţile cu care se confruntă. Cel mai elocvent a fost Florea Cornea, preşedintele Asociaţiei Clubul Pensionarilor.  O primă problemă ridicată de acesta vizează biletele de călătorie gratuită pentru pensionari, care nu mai pot fi folosite pentru călătorii pe calea ferată – nemaiexistând, după cum se ştie, trenuri – însă nici nu sunt recunoscute de unii transportatori rutieri.

O altă „durere” a pensionarilor giurgiuveni este că nu apar niciodată pe listele pentru alegerile locale şi, prin urmare, nu au reprezentanţi în consiliile locale şi în cel judeţean.

Nici modul în care se repartizează biletele de tratament prin Casa de Pensii nu îi mulţumeşte pe pensionari, care spun că, pe lângă faptul că aceste bilete se distribuie extrem de târziu, cu foarte puţin timp înainte de începrea perioadei de tratament, se impun şi nişte criterii draconice.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!