La zi

Tigari descoperite la PTF Giurgiu

Aproximativ 2.400 pachete cu țigări, descoperite într-un  microbuz, la P.T.F. Giurgiu
 Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unei acţiuni specifice, 2.390 pachete cu țigări pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă ilegal în țară, ascunse într-un microbuz.
 În data de 19.04.2018, în jurul orei 20.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au desfăşurat acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse din tutun.
Astfel, a fost selectat pentru control un microbuz, condus de cetăţeanul bulgar A.S., în vârstă de 28 de ani. Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse în bagajele cetăţeanului bulgar, 2.390 pachete cu țigări.
La cercetări acesta a declarat că a cumpărat țigările din Bulgaria și urma să le transporte în Austria pentru a le comercializa.
Ţigările, în valoare de 40.630 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000  țigări, faptă prevăzută de Legea 227/2015.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!