Actualitate

TINERI CERCETAȚI PENTRU FURT

Polițiștii cercetează doi tineri, bănuiți ca au sustras din geanta unei femeii din localitatea Singureni un telefon mobil și mai multe bonuri de masă, în timp ce aceasta se afla într-o societate comercială din localitatea Ghimpați.

Miercuri, 28 martie a.c., polițiștii Secției numărul 4 Poliție Rurală Ghimpați au fost sesizați de către o femeie de 38 de ani, din localitatea Singureni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla în incinta unei societății comerciale din localitatea Ghimpați, județul Giurgiu persoane necunoscute i-au sustras din geantă 22 de bonuri de masă și un telefon mobil.
În urma unor activității specifice polițiștii au identificat doi tineri, unul de 16 ani din municipiul București și altul de 12 ani din localitatea Ghimpați, județul Giurgiu, bănuiți că la data sesizării profitând de neatenția femeii au sustras  din geanta acesteia un telefon mobil și 22 bonuri de masă în valoare de 15 lei fiecare.
Telefonul mobil a fost recuperat și urmează a fi predat proprietarei de drept.
Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
RECOMANDĂRI PENTRU SIGURANȚA CUMPĂRĂTURILOR ȘI A DRUMULUI SPRE CASĂ
Pentru a vă bucura pe deplin de bunurile cumpărate și de o călătorie în  siguranță spre casă, Poliția giurgiuveană vă oferă câteva sfaturi.
La cumpărăturile în magazine:

  • Evitați să aveți asupra dumneavoastră sume mari de bani, în numerar!
  • Când achitați cumpărăturile, nu scoateți toată suma de bani, ci numai necesarul plății contravalorii acestora!
  • Atunci când efectuați plata cu cardul, tastați codul PIN cu discreție, pentru a nu fi observat de cei din jur!
  • Furturile din buzunare și genți se comit în special în locurile aglomerate. Dacă sunteți împins în astfel de locuri, verificați-vă imediat buzunarul cu bani sau geanta, pentru a fi siguri că nu sunteți victima unei înscenări a unui hoț!
  • La întoarcerea spre casă, evitați deplasarea prin zone puțin circulate sau întunecate!
Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!