Actualitate Economic La zi Politic

Toma Petcu, deputat PNL, candidat pentru Senat: „Dialogul deschis, de la om la om , este cel mai important pentru fiecare dintre noi”

Toma Petcu, deputat PNL, candidat pentru Senat: „Dialogul deschis, de la om la om , este cel mai important pentru fiecare dintre noi. Discutăm despre proiectele noastre și despre problemele cotidiene ale fiecăruia dintre giurgiuvenii pe care îi întâlnim. Le spun oamenilor că sunt deputatul Toma Petcu, sunt giurgiuvean și candidez pentru funcția de senator din partea PNL Giurgiu. Bucuria mea este mare, fiindcă, cel mai adesea, oamenii mă recunosc, m-au văzut in comunitatea lor, la televizor sau își amintesc de proiectele implementate în calitate de ministru al Energiei.

Am fost alături de președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, de primarul comunei Călugăreni, Dumitru Iordache, viceprimarul Dan Epure, deputatul Andrei Alexandru, consilierul județean Dumitru Gavrilă, tinerii Adrian Chiran, Theodor Mușat, Petrică Sterpu, președintele organizației PNL Stoenești și Bădișor Stoica, președintele organizației PNL Singureni, într-un periplu prin comunele Călugăreni, Stoenești, Singureni.

Fiecare zi ne aduce un plus de cunoaștere și ne aduce mai aproape de ziua victoriei PNL. 6 decembrie reprezintă ziua când țara va intra pe drumul firesc al dezvoltării.”

(Comandat de PNL Giurgiu, cod mandatar financiar 11200025)

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!