Actualitate Politic

PNL GIURGIU ACŢIONEAZĂ CA O ECHIPĂ

confpnlÎn judeţ există, la acest moment, cinci localităţi în care PNL Giurgiu nu a reuşit să construiască organizaţii locale. „Cea mai grea misiune va fi la Clejani”, spunea zilele trecute Raluca Surdu, copreşedinte PNL Giurgiu.
La o recentă conferinţă de presă, liberalii giurgiuveni au vorbit despre  deciziile luate în cadrul Comitetului executiv judeţean şi, totodată, au prezentat media locală pe noul purtător de cuvânt al partidului, în persoana viceprimarului Liviu Popazu, un membru vechi al PNL şi un „soldat disciplinat”, care a acceptat propunerea colegilor.
Dacă în alte judeţe este scandal mare între liberalii din teritoriu, pentru a-şi impune oamenii pe funcţii în conducerile executive, la Giurgiu liberalii sunt în consens total. Formula stabilită la centru în ce priveşte componenţa comitetelor executive este agreată de liberalii giurgiuveni şi, prin urmare, o aplică în teritoriu.
Odată încheiat auditul intern, liberalii giurgiuveni s-au pus pe treabă. „S-au  tras concluzii şi s-au stabilit ţintele viitoare. La acest moment, toate structurile locale, municipală şi judeţeană se află încă în faza de inventariere a membrilor şi de completare a noilor cereri de adeziune. Mai avem de înfiinţat structuri în cinci localităţi. Cea mai dificilă misiune va fi la Clejani”, a afirmat copreşedintele PNL Giurgiu, Raluca Surdu.
La rându-i, copreşedintele Gheorghe Ştefan a  declarat  că „noi am dat sarcina secretarilor să realizeze o inventariere a membrilor din partea fostului PDL şi fostului PNL. În toate localităţile am căzut de acord că formula este corectă, am respectat hotărârea Biroului Permanent Naţional. La capitolul diverse, am avut micile noastre probleme. Ce pot să vă spun e că nu sunt majore, ci fireşti.”
Gheorghe Ştefan a vorbit şi despre posibilitatea înscrierii în PNL a fostului PDL-ist Daniel Fiţa. „Nu ascund faptul că m-am întâlnit cu fostul meu coleg Daniel Fiţa, care nu este nici primar, nici mare politician, este un simplu cetăţean. Dacă vreţi subiect de prima pagină, astăzi m-am întâlnit cu duşmanul meu de moarte şi am dat mâna cu el, este vorba despre Mihai Dobre de la Mihăileşti. Am întărit şi astăzi în şedinţa principiul meu, că trebuie să ne desemnăm candidaţi proprii în toate cele 54 de localităţi”, a conchis copreşedintele PNL Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!