Actualitate Social

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN GIURGIU, ALĂTURI DE ASOCIAȚIA POLIȚIȘTILOR ÎN REZERVĂ

Sâmbătă,  21 aprilie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu  a avut loc o întâlnire a reprezentanților  structurilor asociative ale polițiștilor în rezervă, la care a participat conducerea inspectoratului de poliție Giurgiu, dar și invitați din cadrul autorității administrative locale.
 Scopul întâlnirii a fost  de  a prezenta  activitățile organizate și de a întări legătura asociației cu polițiștii în activitate cu dorința de a derula programe de interes comun în perioada următoare.
În cadrul discuțiilor au fost trecute în revistă temele de interes comun și proiectele pe care  Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu intenționează să le promoveze în domeniul social, în beneficiul  polițiștilor și al personalului contractual, cu referire atât la cadrele în activitate, cât și la polițiștii în rezervă, ale căror asociații vor fi consultate în continuare pe parcursul etapelor de elaborare a actelor normative.
Totodată au fost evidențiate  aspecte legate de calitatea vieții de polițist trecut în rezervă, precum și despre chestiuni de ordin legislativ care îi nemulțumesc pe foștii polițiști.
Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu este alături de asociațiile de polițiști în rezervă și îi va sprijini în toate activitățile pe care și le propun.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!