Actualitate Cultură ORDINE PUBLICA Social

POLIȚIȘTII GIURGIUVENI ALĂTURI DE COMUNITATE, LA ZILELE ORASULUI!

Jocuri, concursuri, expoziții și demonstrații canine la Ziua Municipiului Giurgiu
Vremea frumoasă, dar și demonstrațiile ce au implicat autoturismele de intervenție rapidă, câinele polițist, tehnica din dotare și nu numai au făcut ca la acțiunea desfășurată de Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, duminică, 22 aprilie a.c., să participe giurgiuveni de toate vârstele, care preț de câteva minute s-au oprit să admire și să aplaude acțiunea pregătită de oameni legii.
Astfel, lângă turnul ceasornicului a fost amenajat un stand expozițional unde a fost prezentată tehnica folosită în activitatea de poliție.
Cei mai încântați au fost, evident, copiii. Aceștia au trecut pe la fiecare punct de atracție și au urmărit cu sufletul la gură exercițiile demonstrative și au luat parte la jocuri pe covorașul interactiv. Cei mai mulți nu au ezitat să își facă o fotografie. Prezenți în număr mare la manifestare, copiilor le-au fost prezentate autospecialele folosite la intervenții de polițiști, câinele de urmă ATOS și  armamentul folosit de polițiștii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.
Un moment emoționant l-a constituit, însă, prezența îndrăgitului prezentator Christian Sabbagh și a micuței Anais care a ținut să fie, în această zi importantă, alături de giurgiuveni și de  polițiști.
Pe toată durata manifestării, polițiștii de la Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității au împărțit pliante cu materiale de prevenire și sfaturi utile, iar vizitatorii au fost informați despre campaniile desfăşurate de Poliția giurgiuveană pentru combaterea și prevenirea infracționalității.
De asemenea, polițiștii au oferit flori tuturor doamnelor și domnișoarelor, iar copiilor care au participat la concursurile  interactive pe teme rutiere le-au fost oferite premii, constând în tricouri, șepcuțe și insigne.
Acțiunea a fost realizată în premieră de Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu și cu această ocazie au fost oferite diplome de excelență pentru întreaga activitate  unor ofițeri și agenți de poliție.

 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!