Actualitate

Jurnal de campanie – PNL Giurgiu își prezintă candidații la Consiliul municipal

Candidatul PNL Giurgiu la functia de primar al municipiului, Adrian Anghelescu, a ales sa isi prezinte echipa cu care vine in fata giurgiuvenilor,

Astazi, Adrian Anghelescu vorbeste despre IONEL MUSCALU.

„Pe Ionel Muscalu, cel de-al treilea candidat pe lista consilierilor locali ai PNL Giurgiu l-am cunoscut în consiliul local al municipiului Giurgiu, unde a refuzat să devină cetățean de onoare, deși se părea că mulți colegi ar fi votat în acest sens, am avut puncte de vedere comune și am votat împotrivă la unele proiecte de hotărâre, care, totuși, au trecut, datorită mașinăriei de vot…

Suntem colegi și cred că foarte mulți concitadini îl cunosc. Este un tip vesel, dar serios. Mai bine îl las să se prezinte singur, dar i-am cerut sa o facă pe scurt:

„Era sâmbătă, 13 aprilie, acum 46 de ani când am văzut lumina lunii, am învățat la Școala nr.10, la Școala nr.5, la Liceul Ion Maiorescu, La Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, la Facultatea de Drept. Am absolvit 3 mastere la Universitatea București, la ASE, la Institutul National de Administrație (INA). M-am căsătorit când eram în armată, tot la Giurgiu. Am un băiat, care este elev la Colegiul Național Ion Maiorescu și da, sunt mândru de el. La fel de mândru ca și de soția mea, un om deosebit.

Principiile după care m-am călăuzit în activitate și am ajuns să am diverse realizări personale în profesie sunt onoare, muncă, onestitate, respect față de ceilalți.

Am muncit de la 14 ani. Am fost fie cu ziua, cum se mergea atunci, în vremea lui Ceaușescu, fie am lucrat ”la negru” în timpul facultății. Sunt fericit că am fost și agricultor şi barman și ziarist și șef de echipă și redactor șef la radio și realizator de emisiuni radio-tv și … apoi am intrat în administrație. Am fost directorul executiv al DAPL Giurgiu din Primărie, apoi directorul executiv al DAS Giurgiu, pe care eu am înființat-o, apoi al DMPS Giurgiu, președintele ANOFM, administratorul public al județului Giurgiu, directorul general al OSIM, șomer, bibliotecar, director de muzeu, secretar de stat, director.

Cred că cele mai importante realizări profesionale pe care le-am avut au fost în calitate de manager, care a îmbunătățit activitatea oamenilor cu care am lucrat, care a adus milioane de euro în instituțiile unde mi-am desfășurat activitatea. Desigur, mă simt extrem de onorat că am condus delegații românești la Parlamentul European, Comisia Europeană, OHIM, OMPI, OEB sau la bianualele SPO. Am cunoscut oameni extraordinari, am lucrat cu miliardele de lei și sutele de milioane de euro, am adus și eu mica mea contribuție la un plus de dezvoltare, care să-i confere cetățeanului român un plus de accesibilitate la servicii publice de calitate, nepăstrând pentru mine decât demnitatea de a fi lucrat cu profesionalism în serviciul comunităţii.

Sunt un produs al școlii și politicii giurgiuvene. Nu mi-am depășit maeștrii, dar nici nu am dorit asta vreodată. 1998 a fost anul intrării mele în politică. Dar aș vrea să răspund aici la o întrebare nepusă: sunt cel mai bogat dintre oamenii politici din Giurgiu. Am văzut că ei se întrec în a-și susține sărăcia! Eu sunt proprietarul unei averi incomensurabile și inalienabile, pe care a descoperit-o la mine marele critic literar Alex. Ștefănescu. Cine este curios, poate să citească prefața acestui mare critic la ultimul meu volum de poezie! E adevărat că nu am trecut-o în Declarația de Avere, fiindcă ea nu se cuantifică.

A trebuit să trec prin 28 de ani de muncă, din care 23 doar în administrație, ca să ajung aici. Sper să fiu consilier local în acest mandat al mai multor giurgiuveni. Iubesc Giurgiul cu oamenii lui, chiar dacă nu întotdeauna îi înțeleg masochismul. Avem oameni de o certă valoare, care stau deoparte, lăsând pe unii mai puțini fățoși să ia fața orașului. Ce m-a motivat? Dorința de schimbare și gândul că trebuie să pun totul la bătaie pentru a face ceva pentru oamenii obișnuiți din acest oraș destul de trist, cu tot cu cauciucurile lui reșapate… Trăim într-un oraș de tradiție, plin de potențial, într-o vreme în care totul este posibil, în care nu ne-am găsit ritmul de dezvoltare, ci doar cel de îmbătrânire și degradare. Eu sunt un optimist convins, așa că voi lupta cu zâmbetul pe buze să se aplice ceea ce unii țin minte doar în campaniile electorale. Și, să știți că fără colegii mei din politică nu eram aici. Lor trebuie să le mulțumesc pentru încrederea de a mă promova și giurgiuvenilor fiindcă ne vor vota!

Sper totuși, cred sincer că vom fi mai mulți, iar giurgiuvenii care au taxat politicienii și și-au văzut de ale lor, lăsându-i pe politicieni să își vadă și ei de ale lor, să vină de data aceasta în număr mare de tot la vot, pentru a face schimbarea. Instituțiile trebuie să fie pregătite pentru schimbarea pentru care cetățenii sunt pregătiți.

Înseamnă responsabilitate față de concetățeni și găsirea de oportunități de dezvoltare a comunității. Înseamnă că nu voi vota nimic de dragul cuiva, ci doar dacă este legal și corect . Aștept în primul rând de la mine să arăt că sunt într-un partid serios, care propune și caută soluții pentru viitorul acestui oraș. Deci, îmi doresc să fac, să facem, ca oamenii să își reconsidere opiniile față de noi, politicienii. Nu toți suntem hoți, corupți, incompetenți! Dacă vom sluji bine comunitatea și dacă cetățenii vor simți asta, își vor schimba atitudinea, dacă nu, nu. Și viclenia și adevărul ies întotdeauna la iveală.

Am încercat mereu să fiu un om bun. Am condus mii de oameni. Cea mai mare împlinire profesională este că după atâția ani, oamenii nu m-au uitat, că după zece ani mai sunt foști colegi care mă sună să îmi spună diverse. Cea mai mare împlinire a mea personală este familia. Mi-aș dori mult să schimb în bine viitorul acestei comunități, să fac să se vorbească de bine, cu mândrie despre această poartă de intrare și margine de țară totodată. Nu sunt un om fals, mi-ar plăcea ca destinul acestui oraș să se schimbe pentru ca viitorul nostru să fie aici, acasă, nu prin cine știe ce cotloane ale lumii largi.

A, să nu uitați, pe Anghelescu de la PNL să îl votați! Pe toate buletinele de vot suntem Numărul 1.” 

 

Votează Adrian Anghelescu – primar al municipiului Giurgiu

*Comandat de PNL Giurgiu, CUI mandatar financiar 21200012

 

 

 

 

 


Votează Adrian Anghelescu – primar al municipiului Giurgiu

*Comandat de PNL Giurgiu, CUI mandatar financiar 21200012

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!