Actualitate

Impreună cu Dumitru Beianu, Enache Cristian în întâlnire cu secretarul de stat al Ministerului Dezvoltării pentru rețea de gaze naturale în comuna Ulmi

Comunicat de presă – Enache Cristian în întâlnire cu secretarul de stat al Ministerului Dezvoltării pentru rețea de gaze naturale în comuna Ulmi

Cu sprijinul domnului Dumitru Beianu, candidatul alianței electorale PNL USR PLUS la primăria comunei Ulmi, Enache Cristian, a avut o întâlnire cu domnul Gheorghe Pasat, secretar de stat al Ministerului Dezvoltării, în vederea identificării soluțiilor de finanțare din fonduri europene a unui proiect prin care să se realizeze racordarea comunei Ulmi la rețeaua națională de gaze naturale.
Atât domnul Dumitru Beianu, cât și domnul Enache Cristian i-au arătat domnului secretar de stat Gheorghe Pasat necesitatea și importanța unui asemenea proiect pentru comuna Ulmi.
Domnul secretar de stat Gheorghe Pasat a asigurat că există posibilitatea finanțării unui asemenea proiect, cu atât mai mult cu cât 85% din costurile totale sunt suportate din fonduri europene iar diferența de 15% este suportată de la bugetul de stat în vreme ce bugetul local nu va fi deloc afectat.
Domnul Dumitru Beianu a scos în evidență necesitatea urgentării demarării acestui proiect întrucât comuna Ulmi este singura comună din zonă în care nu a existat preocupare pentru racordarea la rețeaua națională de distribuire a gazelor naturale, existând chiar riscul ca fără o urgentare a demarării proiectului, la un moment dat să nu mai existe soluții tehnice pentru realizarea acestui proiect.


Domnul secretar de stat Gheorghe Pasat i-a asigurat pe domnii Enache Cristian și Dumitru Beianu de întreaga sa disponibilitate pentru a ajuta locuitorii comunei Ulmi în realizarea acestui proiect.
Unul din obiectivele majore și prioritare pe care Partidul Național Liberal și le-a asumat este acela al extinderii rețelei de distribuție a gazelor naturale, astfel încât fiecare gospodărie din România să poatâ fi racordată.
Din nefericire și la acest capitol, județul Giurgiu a fost lăsat mult în urmă, iar comuna Ulmi este doar una dintre comunele giurgiuvene care are nevoie de un asemenea proiect.

Biroul de presă al PNL Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!