Actualitate

Dumitru Beianu, candidat PNL la functia de presedite la CJ: „Peste 170 milioane euro pentru Proiectul Regional de apa și apa uzata din județul nostru, proiect finanțat prin POIM”

Dumitru Beianu: „Ministrul secretar de stat al Ministerul Fondurilor Europene, Carmen Morar, asigura toți giurgiuvenii interesați ca Proiectul Regional de apa și apa uzata din județul nostru, finanțat prin POIM cu 170 milioane euro va fi implementat in mandatul următor, gratie unei mai bune conlucrări între factorii implicați.
Aria de acoperire a proiectului cuprinde 20 de orașe și comune, inclusiv comunele Săbăreni și Hotarele, unde nerăbdarea cetățenilor a atins cota de atenție”.

In adresa transmisa de Ministerul Fondurilor Europene, ministrul secretar de stat Carmen Morar, referitor la procesul de pregatire a Proiectului Regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Giurgiu, promovat de operatorul regional SC Apa Service SA Giurgiu, se precizau urmatoarele:

  • Studiul de fezabilitate și documentele suport aferente proiectului regional se află în proces de elaborare la nivelul beneficiarului.
  • documentația a fost verificată la nivelul AM POIM cu sprijinul experților BEI PASSA fiind formulate observații, urmate de întălniri și corepondență în vederea clarificării aspectelor semnalate; documentația revizuită având termen pentru transmitere luna septembrie 2020.
  • Valoarea estimată a proiectului regional este de 174,8 mil. euro, prin care se finanțează investiții în 20 de UAT-uri pentru o populație totală beneficiară de 111.676 locuitori.
    Pentru promovarea în cel mai scurt timp a acestui proiect de o importanță strategică, în contextul obligațiilor asumate de statul român privins conformarea cu angajamentele de tranziție și cu obiectivele intermediare convenite intre Comisia Europeană și Guvernul Români. este necesară implicarea tututor factorilor decizionali.

Prin urmare, Proiectul Reginal de apa și apa uzata din județul nostru, finanțat prin POIM cu 170 milioane euro va fi implementat in mandatul următor, gratie unei mai bune conlucrări între factorii implicați.

#sepoatelaGiurgiu

#administratieliberala

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!