Actualitate Politic

Un alt liberal “întăreşte” rândurile UNPR Giurgiu

Deputatul Marin Anton este noul membru al UNPR, care are un singur scop final:  preşedinţia Consiliului Judeţean Giurgiu. La rându-i, deputatul Viorel Teodorescu este convins că politica UNPR Giurgiu se va întări.
marin-antonÎn urma informaţiilor apărute ieri în presa centrală şi locală cu privire la demisia mea din rândurile Partidului Mişcarea Populară, vă anunţ că mi-am declarat intenţia de a părăsi această formaţiune politică. Decizia mea vine ca urmare a evenimentelor din ultima perioadă în care acest partid politic a suferit grave daune de imagine .
Din punctul meu de vedere proiectul PMP este în  impas în acest moment. Eu am crezut în Elena Udrea şi în parteneriatul preşedintelui Traian Băsescu cu PMP, dar fără aceştia , PMP nu are persepective politice . 
Actualul lider al UNPR,  generalul  Gabriel Oprea, cu care am o relaţie apropiată,  m-a convins că proiectul UNPR  este de viitor,  eu având ca scop final presedinţia Consiliului Judetean Giurgiu.
Politica Uniunii Nationale pentru Pogresul României, nu este nici de stânga, nici de dreapta , este o politică pentru România în cadrul căreia îmi pot duce mai departe demersurile şi iniţiativele politice”, se arată în comunicatul de presă semnat de deputatul Marin Anton.
viorel TeodorescuPreşedintele interimar al UNPR, deputatul Viorel Teodorescu, are numai cuvinte de laudă cu privire la noul său coleg: “este un om deosebit, este un om de certă  valoare, cu o vastă experienţă politică, acest lucru conferindu-i poziţia de politician desăvârşit. Venirea dumnealui în rândurile noastre nu face altceva decât să mă bucure, spun acest lucru bazându-mă pe experienţa dumnealui care va aduce un plus valoare partidului atât la nivel local, judeţean şi naţional. Odată cu  venirea domnului deputat Marin Anton,  politica UNPR la nivelul judeţului Giurgiu se va întări şi cu siguranţă vom avea un cuvânt greu de spus pe scena politică giurgiuveană”.
Şi  Marin Anton, dar şi Viorel Teodorescu, uită să spună că ei au fost susţinuţi pentru a ajunge deputaţi în Parlamentul României de către PNL Giurgiu, partid pe care l-au trădat cu prea multă uşurinţă.
În februarie 2014, Deputatul Marin Anton a decis să demisioneze din PNL pentru a trece în tabăra Mișcării Populare. Anton spunea atunci că nu a putut să se adapteze în interiorul partidului, dar speră la o fuziune PMP-PNL la alegerile prezidenţiale. Marin Anton a fost membru PNL până în 2007, a migrat la PLD,  devenind în urma fuziunii dintre cele două partide, membru PDL. În aprilie 2012, înainte de căderea guvernului Ungureanu, a plecat la PNL, unde a ajuns in conducerea filialei Giurgiu, fiind numit vicepreşedinte.
Iată că acum, după un an de PMP, trece la UNPR şi are un singur scop final: preşedinţia Consiliului Judeţean Giurgiu. Marin Anton a mai avut acest scop şi în 2012, când s-a retras înainte de a intra în cursa electorală.
În iunie 2014, deputatul Viorel Teodorescu a părăsit PNL, nemulţumit de fuziunea cu PDL şi că se va înscrie în partidul pe care îl va înfiinţa Tăriceanu.
“Am fost nevoit să trec la un nou partid liberal, am fost, sunt şi voi rămâne liberal, pentru a urmări aceste deziderate, să scăpăm de acel PDL, acea guvernare, acel preşedinte, care nu au adus nimic bun României. Încercăm să construim ceva astfel încât populaţiei să-i fie bine”,  afirma Viorel Teodorescu, la acea data (30.06.2014).
Dragostea pentru Tăriceanu a durat puţin timp fiindcă Viorel Teodorescu a descoperit că marea sa dragoste este UNPR, unde se înscrie în 23 iulie 2014.
Cum până la alegerile viitoare mai e ceva timp, nu ar fi exclus ca deputaţii Marin Anton şi Viorel Teodorescu să redescopere o nouă dragoste în politică.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!