Actualitate La zi Politic Social

Transparenţa decizională, colaborarea cu cetăţeanul şi rezolvarea problemelor comunității sunt preocupări permanente. Deputatul liberal Maria Gabriela Horga va ţine audienţe săptămânal

A declarat la  începutul mandatului că îsi doreste un dialog deschis, onest şi transparent cu cetăţenii şi exact asa va fi. Săptămânal, in zilele de joi si vineri, deputatul liberal Maria Gabriela Horga va tine audiente pentru a discuta despre problemele legislative din domeniul economic și fiscal, despre problemele comunității. Audiențele săptămânale se vor tine joi între orele 17.00-19.00 sau vineri, între 10.00-12.00.

Pentru a respecta condițiile impuse de pandemie, vă puteți programa la gabriela.horga@cdep.ro.

Angajamentele PNL Giurgiu cu privire la acest mandat vizează colaborarea corectă şi continuă cu cetăţenii judeţului şi cu reprezentanţii acestora – primari şi consilieri locali. Acesta este motivul pentru care parlamentarii PNL se vor afla în judeţ şi acesta este motivul pentru care Deputatul Maria Gabriela Horga se  va afla ori de câte ori este necesar la Giurgiu. Este un susţinător al administraţiei din Giurgiu şi  va promova la Bucureşti interesele comunitatilor giurgiuvene.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!