Actualitate

Transport de peste 450 kg de peşte, fără documente legale

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – S..P.F. Oltenița au depistat în zona de competenţă o persoană de sex masculin care transporta peste 450 kg peşte  fără a deține documente legale.

 În data de 03.05.2018, ora 15.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oltenița, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, au oprit pentru control, un autoturism marca Renault condus de cetățeanul român B.G., în vârstă de 58 de ani, domiciliat în municipiul Oltenița.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în portbagaj, cantitatea de 465 kg de peşte proaspăt și 7 kg raci, pentru care acesta nu a putut prezenta documente de proveniență.
Întreaga cantitate de peşte, a fost ridicată  pe  bază de dovadă şi predată unei societăţi comerciale de profil, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor obținute din pescuit”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 64,  lit. h din O.U.G. 23/2008, cu modificările si completările ulterioare.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!