Actualitate

TUNURILE PE BEIANU!

beianuCum era previzibil, după desemnarea lui Dumitru Beianu drept candidatul PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Giurgiu, toate tunurile au fost puse pe Beianu. Şi cum ar fi putut să fie altfel când Beianu este candidatul cu şanse reale la preşedinţia Consiliului judeţean. Şi pentru că niciun lider judeţean de la PSD, ALDE etc. etc. nu are curajul de a ieşi la atacuri directe fiindcă fiecare are ceva de ascuns, ei, bine, şi-au găsit şi… zvonacii de serviciu. Aceştia nu mai prisosesc să cânte prohodul PNL, uitând că de fapt declinul PNL a început din momentul în care Vasile Mustăţea a ajuns preşedinte de Consiliu judeţean. Datorită lui au plecat primarii înainte de alegerile prezidenţiale, iar OG 55 a fost doar pretextul. Toţi cei care au plecat acumulaseră nemulţumiri, şi atunci nimeni nu a zis nimic. Practic, s-a pus batista pe ţambal! Acum că, în sfârşit, PNL are doi copreşedinţi, Gheorghe Ştefan şi Dumitru Beianu, care realmente fac echipă şi au reuşit să stopeze declinul PNL şi chiar să aducă un plus de valoare. Cei doi au dat dovadă de bun simţ, promovând un cumul de virtuţi morale precum: înţelepciune, bună înţelegere, regulile de convieţuire, altruism, armonie, gândite pe principiul „ce ţie nu îţi place, altuia nu îi face”, calităţi recunoscute şi de conducerea centrală.ordine
Să vorbeşti acum că, din cauza lui Beianu au plecat câţiva membri de la municipiu, care nu au plecat de bună voie, lucru recunoscut de o parte dintre aceştia, uitând ce s-a construit în tot judeţului, este lipsit de logică. Cei doi copreşedinţi, Gheorghe Ştefan şi Dumitru Beianu nu au ascuns niciodată că au plecat oameni din partid, dar au şi subliniat că au venit şi mai mulţi  oameni de calitate.

Să spui acum că partidul este sub 12%, când în urmă cu câteva săptămâni, tot ei spuneau, negru pe alb, că la votul politic PNL ar avea 19,1%. Păi, bine, hotărâţi-vă! Ce ţi-e şi cu procentele astea, cresc şi scad, după cum comandă “jupânul”!

Cât despre “grozăviile” din memoriu la care fac vorbire acum unii, credem că sunt grozăvii fiindcă, fără îndoială, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, cei doi copreşedinţi ai PNL, cunoscând activitatea desfăşurată în ultimele şase luni la Giurgiu, de echipa judeţeană, le vor trata ca atare. Probabil, ca şi pe primele “grozăvii” depuse de alţi nemulţumiţi, obişnuiţi să le aducă beneficii doar partidul lor, iar ei să nu facă nimic pentru partid chiar dacă funcţiile pe care le au se datorează tocmai partidului.  Fiindcă e uşor să reclami tot timpul, să nu faci nimic pentru partid, ba, chiar, să încerci să îl distrugi – iar aici avem suficiente exemple-, să experimentezi cu alţii, doar pentru a-i face pe plac celui care îţi oferă un salariu de director în administraţia judeţeană. Ori, se ştie, cine sapă groapa altuia cade singur în ea.  În traducere liberă, cine încearcă să facă rău altcuiva, va reuşi mai degrabă să îşi facă rău lui însuşi!

Am citit şi despre proteste spontane închipuite de unii, doar-doar vor primi şi ei ceva mai beton, ca până acum. Imaginaţie, nu glumă! Un lucru e clar, perioada alegerilor naşte monştrii, oameni fără coloană vertebrală care nu se sfiesc să mintă cu neruşinare, uitând că giurgiuvenii sunt fini observatori şi apreciază întotdeauna adevărul.

Şi, probabil, atacurile nu se vor opri aici. Campania electorală nu a început, încă, şi cu siguranţă în acele zile vor curge râuri de… lături. Că, de, aşa e la Giurgiu. Pe de o parte, facem apel la alţii să nu atace familiile şi să desfăşoare o campanie curată, iar pe de alta punem… tunurile pe ceilalţi competitori.

M. M. 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!