Politic

Un alt fel de campanie electorală…

tineri lib

Este ceea ce şi-au propus tinerii liberali giurgiuveni, care, pe lângă acţiunile obişnuite dintr-o campanie electorală, încearcă-şi reuşesc, de fiecare dată-să facă şi lucruri concrete pentru giurgiuveni. Cel mai recent exemplu este acţiunea de luni, 20 octombrie. Iată ce spun membrii TNL, într-un comunicat de presă, despre această acţiune:

„In urma cu cateva luni s-a desfasurat pe raza municipiului Concursul „Giurgiu infloreste cu tine” in cadrul caruia au fost premiate cu unelte de gradinarit in valoare de 5000 de lei cele mai frumoase gradini de bloc din oras.

La vremea respectiva am primit mai multe solicitari din partea participantilor care aveau nevoie de ajutorul nostru.

Daca acum 2 saptamani am ajutat una dintre participante cu 18m3 de pamant necesar nivelarii terenului din fata blocului, de data aceasta am ajutat la construirea unui gard care sa delimiteze zona verde din fata blocului 102 aflat in cartierul Tineretului.

act tnl

Aproximativ 20 de tineri inarmati cu cazmale, lopeti si alte unelte necesare, au mers astazi la fata locului pentru a transforma solicitarea locatarilor in realitate. Dupa cateva ore bune de munca am reusit sa dam un alt aspect zonei si sa tinem musafirii nepoftiti la distanta. Materialele necesare si logistica au fost puse la dispozitie de catre presedintele Organizatiei Municipale a PNL Giurgiu, domnul Dumitru Beianu.

act tnl1

Prin actiunea de astazi dorim sa insuflam tinerilor dorinta de a face ceva pentru comunitatile in care traiesc.

Prin simt civic vom reusi ce altii doar promit ori de cate ori ne aflam in campanii electorale.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!