Politic

Bugetul de pensii a fost diminuat chiar de Guvern, prin măsurile pe care le-a impus

Criza din România este întreţinută de corupţie şi de jaful din banii publici. Este concluzia la care a ajuns colonelul în rezervă Marian Popescu, membru al PNL Giurgiu.
Marian Popescu a fost prezent pe 28 septembrie la conferinţa de presă a Organizaţiei Municipale a PNL, unde a declarat că lipsa fondurilor pentru salarii şi pensii este provocată de proasta gestionare a banilor publici de către Guvern. De asemenea, Popescu susţine că pentru a combate efectele crizei actuale, guvernanţii ar trebui să nu mai fure din banii publici. „România are bani dar aceştia sunt gestionaţi prost şi sunt furaţi. După părerea mea, nu era nevoie de tăierea salariilor şi a pensiilor, dar în această situaţie nu ar mai fi avut cei de la Putere ce să fure. Pe de altă parte, au îndatorat ţara cu 20 de miliarde de euro, fără consultarea populaţiei şi fără aprobarea Parlamentului. Investiţiile pe care le fac actualii guvernanţi nu sunt aducătoare de locuri de muncă, banii se duc pentru parcuri sau bazine de înot, în beneficiul clientelei politice”, a spus Marian Popescu.

El a mai explicat că tocmai măsurile impuse de Guvernul Boc au dus la diminuarea bugetului de pensii : „Bugetul de pensii este alimentat din impozitele pe salarii, iar odată cu tăierea salariilor şi acest buget a fost redus. De asemenea, concedierile au făcut să scadă numărul de salariaţi şi, implicit, nu se mai colectează bani suficienţi pentru bugetul de pensii”.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Dionisio 2 iunie 2015 at 10:28

Băsescu zicea een 2006 că sistemul de pe atcuni a fost ilegitim și criminal și că toți torționarii ar trebui să răspundă een fața legii. Mai mult tot el a zis că nu e niciodată prea teerziu să faci dreptate!! Sigur că-n cazul lui nu se aplică asta cu dreptatea.

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!