Social

Pensionarii MAI sunt nemulţumiţi de ministrul Igaş

Recalcularea pensiilor cadrelor MAI este aşteptată şi acum de miile de pensionari din sistem. Aceştia îl acuză pe ministrul Traian Igaş că nu respectă prevederile legii adoptate chiar de arcul guvernamental pe care îl reprezintă acesta. „Pentru pensionarii din MApN a fost făcută recalcularea, chiar şi în condiţiile în care ministru este Oprea. În schimb, Traian Igaş nu se gândeşte la noi, cred că trebuie să aşteptăm recalcularea prin decembrie sau ianuarie. Igaş a fost pus doar să fie marioneta preşedintelui Traian Băsescu”, arăta colonelul în rezervă Mircea Păcuraru, membru în Biroul Politic al Organizaţiei Municipale a PNL, în conferinţa de presă din 28 septembrie.

Pe de altă parte, Mircea Păcuraru a spus că PDL-ul va încerca să profite de starea de sărăcie a românilor pentru a cumpăra voturi: „Asistăm acum, cu Mişcarea Populară, la o făcătură prin care PDL vrea să iasă din mocirlă. Vor încerca să folosească orice metode pentru a se salva. Românii sunt atât de săraci încât frauda electorală este mai uşor de realizat”.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Kate 2 iunie 2015 at 17:40

ar fi bine dacă cele neconsumate een tipuml anului, een anul următor, ar putea fi transformate/echivalate een sume virtuale băneşti şi bietul pensionar ar putea primi contra talon ceva alimente : lapte, carne, zahăr, ulei, pe2ine

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!