Actualitate

Un mal de pământ de pe Strada Mărăşeşti s-a surpat peste un copil de doisprezece ani

Neglijenţă sau inconştienţă? Un copil de 12 ani a ajuns duminică după-amiază la spital după ce un mal de pământ s-a surpat peste el. Copilul căuta fier vechi alături de alte persoane printre care şi adulţi într-un şanţ săpat pentru modernizarea reţelei de apă şi canalizare.

Sărăcia îi împinge tot mai des pe unii giurgiuveni să-şi câştige pâinea din vânzarea fierului vechi pe care-l caută prin tot oraşul. Atunci când însă sunt implicaţi şi minori, acţiunile devin mult mai riscante.

Un copil care locuieşte în cartierul Obor a ajuns în stare gravă la spital după ce un mal de pământ a căzut peste el, acoperindu-l. Puştiul căuta fier vechi alături de alte persoane, printre care două femei. Până la sosirea pompierilor, mai multe persoane au sărit în ajutorul copilului, care a fost trimis ulterior la spital.

Cea care a fost martor la incident, spune că vina ar aparţine femeilor care l-au luat pe copil să caute fier vechi. Ea a mai spus că şanţul era împrejmuit de o bandă care menţiona trecere interzisă, însă femeile au rupt-o, ignorând avertismentul autorităţilor.

Până la această oră nu se cunosc date despre starea copilului, însă martorii au afirmat că acesta era conştient în momentul în care a fost preluat de ambulanţă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!