Actualitate

Locatarii Blocului Eva, exasperaţi de întreruperile dese de energie electrică

Dacă majoritatea giurgiuvenilor gustă serbările din centru dedicate Zilelor Oraşului, sunt şi persoane care nu văd cu ochi buni acest lucru şi asta dintr-un motiv întemeiat. Începând de vineri, ziua în care au debutat serbările, locatarii scării B ai Blocului Eva au rămas fără energie electrică. Chiar dacă problemele au fost remediate, au urmat şi alte pene de curent, spre disperarea oamenilor

Stau în centrul oraşului, n-au restanţe la plata energiei electrice dar au avut un final de săptămână plin de nervi. Vorbim despre locatarii scării B a blocului Eva care afirmă că serbările din faţa Teatrului Tudor Vianu sunt vinovate de faptul că reţeaua electrică pică foarte des.

Oamenii sunt convinşi că penele de curent au loc din cauza faptului că energia electrică folosită pentru spectacolele în aer liber din centru suprasolicită reţeaua. Aceştia spun că este pentru prima dată când se confruntă cu asemenea probleme şi că doreşte explicaţii pentru situaţia creată, temându-se totodată electrocasnice.

Interesant este faptul că în acelaşi bloc scara A nu se confruntă cu acest gen de probleme.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!