Actualitate La zi Politic

Un nou contract de finanțare a unui proiect din județul Giurgiu a fost semnat de ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea.

Comuna Bolintin-Deal beneficiază de o finanțare în valoare de 7,3 milioane de lei prin programul ”Anghel Saligny”. Finanțarea vizează realizarea obiectivului de investiții ”canalizare ape pluviale, trotuare, acostamente, rigole carosabile, podețe pentru străzile modernizate prin asfaltare”.

Dezvoltarea comunităților locale este o prioritate pentru PNL și este susținută atât prin implicarea miniștrilor liberali, cât și prin eforturile primarilor PNL, precum Emilian Bănică (Bolintin-Deal), pentru realizarea de proiecte pentru atragerea de fonduri.

Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” a fost inițiat și este susținut de Partidul Național Liberal. Prin acest program, județului Giurgiu i-a fost alocată suma de 1.178.814.542 de lei pentru alimentare cu apă, sisteme de canalizare și drumuri. Alte 200 de milioane de lei sunt destinate extinderii rețelei de gaze naturale, arată europarlamentarul Dan Motreanu, președintele PNL GIurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!