Actualitate

Un proiect bun, de continuat…

Printre proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi a şedinţei CJ de joi s-a numărat şi unul ce vizează aprobarea documentaţiei tehnico-economice pentru amenajarea unui nou cămin de bătrâni la Onceşti. Este vorba, practic, despre un proicet depus pe Programul Operaţional Regional şi declarat, deja, eligibil.

Amenajarea căminului de bătrâni de la Onceşti reprezintă unul din proiectele moştenite de actualul Consiliu Judeţean de la colegii din mandatul trecut. Vorbim despre un proiect depus pe Programul Operaţional Regional, a cărui valoare se ridică la circa 4 milioane lei.

Studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru acest proiect au fost, deja, aprobate, în mandatul trecut, iar următoarea etapă este depunerea proiectului tehnic pentru verificare.

Faptul că actuala conducere a Consiliului Judeţean preia proiectul depuse în mandatul trecut este lăudabil, însă, dat fiind faptul că la Onceşti se dorea, de fapt, înfiinţarea unui centru pentru bolnavii de Alzeihmer, ar fi ideal ca acest centru să fie realizat, mai ales că în ţară sunt doar trei astfel de centre speciale, în Bucureşti, Bistriţa şi Timişoara.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!