Sport

Un set de 90 de minute în compania Sportului Studenţesc

Astra Giurgiu a învins cu 6-3 Sportul Studenţesc, sâmbătă dimineaţa, într-un amical care, din nefericire, nu a fost deloc mediatizat. Cauzele au fost obiective, Vasile Şiman confirmând practic participarea de-abia vineri seara. Altfel, suntem convinşi, pe ”Marin Anastasovici” s-ar fi prezentat mult mai mult de 300 de spectatori câţi au fost prezenţi. Fiind vorba şi de un meci cu porţile deschise, gratuitatea ar fi umplut din nou tribunele cochetului şi proaspătului stadion.

Partida în sine nu a avut istoric, în minutul 12 fiind deja 3-0 pentru ai noştri, după reuşitele lui Boukari, Budescu şi Tembo. A fost 4-2 la pauză, Boukari înscriind încă o dată. Pentru studenţi, Ferfelea şi Valentin Lazăr au redus din diferenţă. Nogo şi Seto, respectiv acelaşi Ferfelea au întregit scorul de tenis din final, generând destule regrete în rândul microbiştilor autohtoni, microbişti ce au auzit mult prea târziu de vizita trupei din Regie.

Gigi Mulţescu a aliniat un 11 din care au lipsit mulţi senatori de drept, menajaţi sau uşor accidentaţi; fotbalişti precum Distefano, Ivanovski, Fatai, Junior Morais, plus, desigur, Valerică Găman, aflat în lotul lui Piţurcă. Nota bene, după o perioadă îndelungată de absenţă cauzată de o accidentare, Silviu Lung jr. a revenit între buturile Astrei pentru o repriză.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!