Politic

Unii cu proiecte, alţii cu blocarea lor

_DSC0005Vorbind despre moduri diferite de a face campanie electorală, că o descriere, în esenţă, a unui întreg partid, liberalii giurgiuveni au criticat dur decizia prefectului de Giurgiu, Lavinia Crişu, de a bloca investiţiile în judeţ, prin atacarea în contencios-administrativ a unor capitole din bugetul propriu al Consiliului Judeţean.


„Este eminamente un act politic, o decizie ce nu s-a luat, sub nicio formă, în Prefectură. Credeţi-mă, pentru că vorbesc în cunoştinţă de cauză. Şi în 2012, un an electoral important, a început sub aceleaşi auspicii. Diferenţa este că, atunci, Partidul Democrat miza pe această măsură de forţă, una extremă, în toate judeţele unde nu era convins că va câştiga alegerile. Acum, PSD, probabil mai egoist ca şi structură, apelează la această soluţie doar în judeţul Giurgiu, din câte am înţeles. Într-un judeţ foarte sărac, cu multe probleme şi cu puţine soluţii, unde, o asemenea măsură nu poate să facă decât mai rău”, a declarat într-o recentă conferinţă de presă, preşedintele organizaţiei municipale a PNL Giurgiu, Dumitru Beianu.
Aşa cum este cunoscut, în 2012, era acuzat că ar fi fost în spatele blocării bugetului propriu al CJ Giurgiu, fostul şef pe atunci al PDL Giurgiu, Marin Anton, actual lider al PMP Giurgiu- partidul Elenei Udrea.
Din această perspectivă, Dumitru Beianu a mai vorbit jurnaliştilor locali despre „asocierea” între Marin Anton şi social-democratul Nicolae Barbu(primarul de Giurgiu), relevată prin intermediul unei şedinţe festive a Primăriei, la care Anton a participat.
Mie mi s-a părut de rău augur pentru Giurgiu asocierea între Marin Anton şi domnul Nicolae Barbu-despre care, oameni de bună credinţă din Prefectură spun că a fost unul dintre cei care a susţinut această decizie a Instituţiei Prefectului. Dacă domnul Marin Anton, pe baza acelei decizii neinspirate, cred că nu va avea niciodată de câştigat prea multe voturi în municipiu, voi urmări cu atenţie care va fi evoluţia PSD-ului acum, după această decizie care este la fel de rău intenţionată şi la fel de prost gândită pentru tot ce înseamnă activitatea Consiliului Judeţean”, a subliniat şeful liberalilor de la municipiu.
 
Cătălina Sfetcu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!