La zi

Veste proastă pentru şoferii giurgiuveni: a reînceput coşmarul circulaţiei blocate!

circulatie ambianta

Vă era dor de nişte rute ocolitoare prin oraş? Vă era dor de aglomeraţie şi nervi? Nicio problemă! Primăria este promptă şi în slujba cetăţeanului, aşa că vă serveşte la minut!

De-abia ce scăpasem de coşmarul închiderii şoselei Bucureşti – care, în paranteză fie spus, oricum nu este terminată, pentru că nici acum nu au apărut marcajele rutiere – şi circulaţia este, din nou, blocată. De data asta, între Romarta şi Piaţă. Şi, dacă astă-vară, când era cald şi bine, cele două săptămâni ce erau anunţate iniţial pentru terminarea lucrărilor pe un tronson s-au transformat în patru-cinci, nu e greu de imaginat cam cât va fi închis acest tronson, în condiţiile în care se asflatează pe o vreme ca aceasta.

Şi asta nu e tot, pentru că, atunci când se vor termina asfaltările şi aici, vor începe pe altă porţiune: pe strada Vlad Ţepeş, după care, teoretic, va fi refăcut sensul giratoriu de la Abator şi se va mai construi încă un giratoriu, la Sârguinţa.

Şi toate acestea ar trebui – tot teoretic, evident – terminate până la 31 decembrie. Teoretic, pentru că practic, dacă lucrările merg în acelaşi ritm ca cele din vară, greu de crezut că vom scăpa prea curând de acest coşmar. Mai ales că vremea se strică de la o zi la alta, se aşteaptă ploi şi temperaturi scăzute.

De altfel, chiar Primăria recunoaşte că – cităm – trebuie să țină cont de condițiile meteo deoarece asfaltul are nevoie de un timp de uscare, iar precipitațiile întârzie acest lucru. Aşadar, devine din ce în ce mai greu de crezut că se va termina prea curând marea asflatare din Giurgiu. Prin urmare, dragi şoferi, … răbdare şi… tutun!

 
 
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!