Actualitate La zi Politic

Vești bune pentru giurgiuveni! Mâine se va semna contractul pentru modernizarea liniei de cale ferată „București Nord – Jilava – Giurgiu Nord – Giurgiu Nord Frontieră

Vești bune pentru giurgiuveni! Mâine se va semna contractul pentru modernizarea liniei de cale ferată „București Nord – Jilava – Giurgiu Nord – Giurgiu Nord Frontieră, Lot 1: Redeschiderea circulației feroviare pe pod peste râul Argeș, între Vidra și Comana, Pod Grădiștea.

Guvernul #PNL își ține promisiunea: se face încă un pas decisiv pentru ștergerea unei rușini naționale în domeniul feroviar! După mai bine de 15 ani de la momentul la care podul de la Grădiștea s-a prăbușit, contractul de reconstrucție a noului pod pentru redeschiderea circulației pe linia de calea ferată București- Giurgiu, în dreptul localității Grădiștea, a fost deblocat.
A fost stabilită oferta câștigătoare la licitația pentru modernizarea liniei CF București Nord – Jilava – Giurgiu – Nord Frontieră (Lot 1), iar astăzi suntem tot mai aproape de visul împlinit!
Giurgiuvenii știu că redeschiderea acestui pod este foarte importantă pentru reluarea traficului internațional feroviar în relația Bulgaria, Grecia, Turcia, vor fi reintroduse trenurile metropolitane pentru comunitățile din sudul Bucureștiului și arealul municipiului Giurgiu, pentru asigurarea accesului la locurile de muncă.
În același timp se realizează deschiderea unei legături feroviare pentru locuitorii de la noi, dar și pentru cetățenii din Nordul Bulgariei și se asigură accesul la Aeroportul Otopeni.

DezvoltămGiurgiu

Dezvoltăm România

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!