Actualitate

PSD îşi propune să aducă proiecte de circa 150 de milioane Euro pentru apă, canal şi drumuri în judeţul Giurgiu

150 de milioane de Euro. Atât speră să aducă în judeţul Giurgiu parlamentarii PSD, banii urmând a fi folosiţi pentru realizarea reţelelor de apă şi canalizare, dar şi pentru drumurile din judeţ. Declaraţia a fost făcută de senatorul Niculae Bădălău, în cea mai recentă întâlnire cu presa locală.

Circa 25 de localităţi din judeţ ar urma să beneficieze de programe finanţate de Uniunea Europeană, în vedea realizării reţelelor de apă şi canal, dar şi pentru drumuri. Pentru a identifica, însă, priorităţile, acum se lucrează la un masterplan al judeţului. Până când va fi gata, parlamentarii PSD de Giurgiu au avut deja o serie de discuţii cu ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea:.

Exisă, însă, o problemă în viitoarea derulare a unor astfel de proiecte: canalizarea. Mai exact, în timp ce autorităţile locale din România îşi doresc un sistem unic de canalizare pluvială şi menajeră, Uniunea Europeană se opune.

În altă ordine de idei, senatorul Niculae Bădălău mai spune că parlamentarii PSD de Giurgiu îşi propun realizarea unui lobby intens pentru exploatarea unuia din cele mai mari avantaje de care beneficiază judeţul nostru: Dunărea.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!