Politic

Victor Ponta a făcut jocurile DNA: Ordonanța prin care și-a nenorocit baronii

ponta vio

Victor Ponta se află în plină perioadă de exterminare a baronilor din interiorul PSD. Înainte de jocurile oficiale, Victor Ponta a luat o decizie prin care, voit sau nu, a făcut jocul DNA și i-a decimat pe baronii locali, dar și pe rechinii din ministere.

Guvernul Ponta a dat o Ordonanță de Urgență, prin care rectifica o decizie a lui Emil Boc și dădea drumul din nou la achizițiile din banii publici. multi dintre cei care nu putusera să mişte un leu în ultimii ani s-au năpustit să-şi reia „combinatiile” de alta data.

Insa toata aceasta inghesuiala a fost atent monitorizata de catre procurorii Laurei Codruta Kovesi, care nu au acum decat sa-i inhate pe cei care au picat singuri in veritabila plasa de paianjen intinsa de catre premierul Victor Ponta, fie si involuntar, pentru DNA, informează National.

Dar daca unii dintre „beneficiari” au invatat ceva din lectia predata zilnic pe la televiziuni de catre procurorii anticoruptie si au facut achizitiile publice ca la carte, altii au inceput sa dea iama in bugetul alocat „cumparaturilor” si de care nu se putusera atinge pana atunci. Si chiar daca au folosit tot felul de tertipuri prin care sa mascheze atat alegerea produselor achizitionate, dar si „traseul banilor”, totul pare sa fi fost in zadar.
Pentru ca, de aceasta data, procurorii DNA, avertizati sau autosesizati de emiterea noii ordonante, i-au asteptat la cotitura, fara sa mai fie nevoiti sa faca complicate investigatii suplimentare, ca in alte anchete spectaculoase care au zguduit lumea politica.

www.stiripesurse.ro

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!