Actualitate Social

Vindea ţigări făcute de el. S-a ales cu dosar penal

tigariUn tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Gostinari, judeţul Giurgiu, este cercetat de poliţişti pentru că a confecţionat ilegal ţigarete pe care le vindea cu 5 lei- 20 de bucăţi. Cei de la Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au făcut percheziţii la domiciliul mamei tânărului, dar şi la domiciliul iubitei lui.
Oamenii legii au aflat că, în perioada decembrie 2013 – martie 2014, tânărul a produs şi comercializat ţigarete fără marcaj fiscal
În ziua de 14 martie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi de la Secţia nr. 2 de Poliţie Rurală Călugăreni au efectuat, în baza mandatelor emise de Judecătoria Giurgiu, două percheziţii la adresele de domiciliu ale mamei şi concubinei persoanei, ocazie cu care au fost identificate 2084 de tuburi de ţigarete, cu filtru, 2 aparate manuale pentru confecţionarea ţigaretelor şi cantitatea de 2,65 kg. tutun prelucrat pentru fabricarea de ţigarete”, se arată într-un comunicat de presă al IJP Giurgiu.
Tânărul vindea ţigaretele la preţul de 5 lei/20 de ţigarete către diverse persoane de pe raza localităţilor Mogoşeşti şi Crucea de Piatră, din comunele Adunaţii-Copăceni şi Călugăreni. El este cercetat în stare de libertate pentru producerea de produse accizabile supuse marcării şi deţinerea în afara antrepozitului fiscal a mai mult de 1 kg. de tutun prelucrat. C.S.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!