Actualitate

Vreme de noiembrie la sfârşit de septembrie

ploaie 1

Avertizare de condiţii meteo severe, ploaie şi temperaturi extrem de reduse, comparativ cu ziua precedentă. Este tabloul ce descrie ziua de marţi la giurgiu,o zi ce a semănat, mai degrabă, cu una de sfârşit de noiembrie, nicidecum cu o zi de septembrie.

De la 25 la doar 14 grade Celsius! Acesta este saltul spectaculos facut de temperaturile din Giurgiu de luni până marţi. Dacă în prima zi a săptămânii ne-am bucurat de soare şi o vreme frumoasă de toamnă, ziua de marţi ne-a adus o schimbare radicală a condiţiilor meteo: vânt, cer acoperit, avertizări de vreme severă şi maxime de doar 14 grade Celsius. Din fericire, însă, situaţia se va schimba. În bine, spun meterologii.

Dacă ziua de marţi v-a speriat şi v-a dus cu gândul la o iarnă timpurie, nu este cazul să vă faceţi probleme prea mari. Cel puţin asta anunţă meterologii, potrivit cărora de miercuri vremea începe să se îndrepte.

Mai exact, temperaturile încep să crească – încet, dar sigur – astfel că, de la maxime de doar 14 grade marţi, miercuri mercurul din termometre ajunge până la 19-20 de grade, creşterea temperaturilor continuând pe măsură ce se apropie sfârşitul săptămânii, când maximele de duminică, de exemplu, vor atinge 24, 25 de grade Celsius.

Nici de ploi nu ar trebui să ne mai speriem în zilele ce urmează, pntru că prognoza indică cer variabil, dar fără şanse de ploaie până sâmbătă, când s-ar putea să mai picure. Duminică, însă, se anunţă cer senin şi însorit, cu maxime de 24-25 de grade Celsius.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!