Actualitate

BĂRBAT DISPĂRUT, CĂUTAT DE POLITIE

 Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu desfășoară activități specifice de căutare și investigare în vederea depistării unui bărbat de 83 ani, care, în ziua de 1 august a.c., a plecat de la domiciliul din comuna Călugăreni, sat Uzunu, județul Giurgiu.
La data de 2 august a.c., polițiștii Secției nr. 1 de Poliție Rurală Călugăreni, au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 79 ani, din comuna Călugăreni, sat Uzunu, județul Giurgiu, cu privire la faptul că soțul său, MIREA STOICA, în vârstă de 83 ani, a plecat voluntar de acasă la data de 01.08.2018, în jurul orei 18.00 și nu a mai revenit la domiciliu.
SEMNALMENTE:
Înălțime de aproximativ 1.60 metri, greutate de circa 60 kilograme, corpolență slabă, piele de culoare închisă, păr grizonat, față ovală, ochi căprui, dinți lipsă la nivelul cavității bucale, prezintă un mers greoi-târșâit, vorbire normală, cunoscut cu afecțiuni medicale, deficiențe auditive. Are ca semn particular ,pe partea anterioară a antebrațului mâinii stângi, un tatuaj reprezentând un cap feminin, de culoare albastră.
VESTIMENTAŢIE/ÎNCĂLŢĂMINTE/ACCESORII:
La momentul plecării, acesta purta următoarele obiecte vestimentare: o pălărie din material textil de culoare maro, haină din pânză de culoare verde, cămașa cu mânecă lungă din material textil de culoare albastru-deschis, având pe guler inscripția „Petrom”, pantaloni lungi de trening din material sintetic de culoare gri, ciorapi lungi de culoare neagră și cizme din cauciuc de culoare verde, mărimea 42.
În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigații Criminale, de la Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, la numerele de telefon 0246.207.164 sau 0246.207.161 sau Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență la numărul 112.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!