Cultură

ZIUA INTERNAŢIONALĂ A POEZIEI, LA GIURGIU

“Poeme înflorite pe crengi de suflet”

ziua poezieiZiua Internaţională a Poeziei, sărbătorită pe 21 martie 2015, va fi celebrată la Giurgiu printr-un eveniment special organizat de CENACLUL LITERAR “LUCEAFĂRUL”, coordonat de Dunia Pălăngeanu: Acesta se va concretiza în împodobirea pomişorilor din Parcurile Mihai Viteazul şi Alei cu poeme ale unor creatori de vers din oraşul de la Dunăre , sau cu poeme ale unor poeţi consacraţi, îndrăgiţi de iubitorii acestui gen literar.

Aşadar, giurgiuvenii care vor poposi în cele două parcuri, vor putea găsi pe bănci cărţi de poezie pe care le vor putea citi sau chiar lua acasă, ele fiindu-le oferite în dar.
Se vor celebra, prin aceste initiative, actul de creaţie şi creatorul de poezie totodată, evenimentul dorindu-se a deveni o tradiţie în oraşul de la Dunăre, o tradiţie care să ne apropie,s ă ne ofere clipe de răgaz spiritual, sub semnul poeziei, să ne bucure sufletul cu magia cuvântului ales.Puteţi împreună cu noi sa recitaţi şi să ascultaţi poeme,sub aerul parfumat al primăverii. Si tu poti face parte din acest demers generos. Vino în parc cu o carte de poezie , pe care o poti oferi celui de lângă tine!
La mulţi ani şi multă inspiraţie creatorilor de poezie, care străbat cu paşii plini de lumină, străzile încărcate cu amintiri ale Cetăţii!

Dunia Pălăngeanu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!