La zi

Zonă de risc pe DN 6

Patru cruci din fier sau marmură stau mărturie evenimentelor nefericite ce s-au petrecut acolo de-a lungul timpului. Nu mai departe de săptămîna trecută, o femeie şi-a pierdut viaţa într-un grav accident rutier pe Drumul Naţional 6, în dreptul localităţii Gorneni, în timp ce marţi, 17 ianuarie, pe acelaşi tronson de drum, un şofer a intrat în parapetul de protecţie. O curbă periculoasă, carosabil umed şi o clipă de neatenţie. Reţeta infailibilă pentru un accident grav al cărui bilanţ poate include victime şi pagube materiale însemnate. Porţiunea de pe DN 6, în dreptul localităţii Gorneni, comuna Iepureşti, este una dintre aceste zone de risc în care se înregistrează grave accidente soldate de cele mai multe ori cu răniţi şi automobile care ajung să semene mai degrabă cu un morman de fiare.

După ce acum o săptămănă, două autovehicule s-au ciocnit frontal rezultând moartea unei femei şi rănirea unei alte persoane, marţi dimineaţă, un şofer imprudent a pierdut controlul volanului, neadaptând viteza la condiţiile de drum, şi a intrat în parapetul de pe marginea şoselei. Nu s-a rănit grav şi nici maşina nu are avarii majore.

Totuşi, poliţiştii de la Serviciul Rutier recomandă conducătorilor auto să respecte semnificaţia indicatorului de curbă deosebit de periculoasă care îi obligă la reducerea vitezei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!