Social

1.000 de giurgiuveni- plătitori de taxe şi impozite într-o singură zi

taxe-si-impoziteCunoscând, cel mai probabil, că luni, 31 martie, a fost ultima zi în care, pentru plata dărilor către municipalitate, a fost acordată o bonificaţie de 10% la taxe şi impozite, cetăţenii urbei au luat cu asalt casieriile Direcţiei de specialitate, în ziua menţionată.
Reprezentanţii structurii respective spun că, şi în 2014, cei mai conştiincioşi cu privire la achitarea taxelor locale au fost bătrânii, poate şi pentru că au mare nevoie de banii care le rămân din reducerea cu 10 procente.
Bonificaţia este acordată, anual, dacă giurgiuvenii plătesc integral taxele şi impozitele locale din 1 ianuarie şi până la 31 martie.
Sunt şi veşti proaste, potrivit conducerii Direcţiei Taxe şi Impozite Giurgiu, referitoare la mii de giurgiuveni care, din cauza datoriilor, au puse popriri pe venituri. Câţi sunt aceştia, dar şi mult mai multe informaţii pe acest subiect puteţi afla marţi seara, în jurnalul de ştiri Valahia TV(www.valahiatv.ro), de la ora 19.00, într-un material realizat de Lavinia Busuioc.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!