Cultură

ŞCOALA 8: Noul cabinet de religie a fost inaugurat, în prezenţa unui sobor de preoţi

cabinet religieSfinţirea noului cabinet de Religie din incinta Şcolii Gimnaziale “Acad. Marin Voiculescu” din Giurgiu, de către un sobor de preoţi coordonat de Pr. Tudor Georgian Bogdan de la biserica Buna Vestire, a fost prilej de bucurie atât pentru profesorii şi elevii scolii, cât şi pentru cei prezenţi la manifestare.
 
La inaugurarea acestuia, alături de conducerea unităţii de învăţământ – prof. Nicoleta Niculae şi director adjunct Iolanda Ionescu, s-au aflat profesorii de religie, precum şi Pr. Necula Daniel inspector de specialitate.
La final au fost invitaţi cei cinci elevi olimpici din judeţ, cărora li s-au prezentat toate detaliile legate de participarea, în perioada 7-11 aprilie, la Slatina, la faza naţională a olimpiadei de religie şi care vor fi însoţiţi de Pr. Barbu Virgil.
Însoţit de directorul Nicoleta Niculae, preotul Tudor Georgian Barbu a binecuvântat toate încăperile unde învaţă copii.
Evenimentul de la şcoală vine să întărească faptul că dintotdeauna, alături de familie, şcoala şi Biserica au fost împreună. La biserică, elevii primesc educaţia spirituală, formarea duhovnicească, iar la şcoală, formarea intelectuală şi informaţiile necesare pentru a parcurge drumul vieţii, în iubirea faţă de Dumnezeu şi de aproape.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!