La zi

10… pentru Școala numărul 8

Sunt 10 cei mai buni din şcoală si din judeţ la arte, limba română şi ştiinţe exacte, iar pentru reuşita lor de a se califica la faza naţională a olimpiadelor şcolare în domeniile specifice, au fost în prim-plan, în cadrul unei gale speciale. Este vorba despre 10 tineri ai Școlii Academician Marin Voiculescu, recompensaţi, printr-un eveniment în premieră, la Giurgiu.

Conducerea unităţii de învăţământ, alături de Asociaţia de Părinţi ai Elevilor şcolii Academician Marin Voiculescu au organizat, aşadar, vineri, 29 martie, Gala de premiere a elevilor calificaţi la Olimpiadele Şcolare- faza naţională. Cu aceşti prilej, elevii au fost recompensaţi cu bani de către reprezentanţii şcolii şi Asociaţie, în semn de recunoaştere a rezultatelor obţinute la faza judeţeană a olimpiadelor şcolare. Cei care au contribuit la acest eveniment sunt şi deputatul Florian Nicolae, viceprimarul Alexandru Vladu şi Peicea Milan. Revenind, sala de festivităţi a Şcolii 8 a găzduit Gala, la care au luat parte şi invitaţi speciali, printre care şi Dumitru Beianu, Delia Vârban- ca reprezentant al Primăriei, şi Petre Petre- şeful Inspectoratului Judeţean Şcolar.

Acţiunea a debutat cu un moment artistic, susţinut de un tânăr pianist, şi el cu rezultate deosebite la concursurile de gen.

Cei zece tineri care au fost premiaţi sunt Mihai Burcea, olimpic la fizică, Cosmni Bărăscu, cel mai bun la matematică, Bogdan Stan, ce va merge la faza naţională la olimpiada de Informatică. De asemenea sunt şase tineri, olimpici la Română, Cora Neagu, Theodor Arizan, Cătălina Cibi, Diana Simion, Alina Bălăceanu, Andra Bucur, iar Florentina Belu a ajuns la faza naţională la olimpiada de Cultură şi Spiritualitate Românească.

În plus, au fost răsplătiţi şi şase profesori, a căror dăruire se reflectă în reuşitele celor 10 elevi.

Gala s-a încheiat cu recitarea unor frumoase poezii de Marin Sorescu, chiar de către olimpicii noştri.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!