Politic

Premierul, solidar cu liberalii

Primul ministru Victor Ponta a declarat luni, 1 aprilie, că a fost şi va fi întotdeauna solidar cu liberalii şi cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, deşi nu a beneficiat întotdeauna de aceeaşi solidaritate. Ponta a adăugat că nu s-a spălat niciodată pe mâini ca Pilat din Pont şi că şi-a asumat întotdeauna deciziile luate.

Nominalizările pentru conducerea Parchetului General şi DNA le va face, după cum a mai anunţat, după ce va discuta cu Traian Băsescu şi CSM. În acest context, a specificat că nu va face, în nici un caz, propuneri care să fie ulterior respinse de către şeful statului sau de către CSM.

Toate acestea au fost declarate după o întâlnire organizată între premier şi şeful Senatului, întâlnire ce a avut ca temă revizuirea Constituţiei. Luni, 1 aprilie, fiind Paştele catolic, Parlamentul nu a avut activitate.

Contrar tuturor speculaţiilor presei, Crin Antonescu a menţionat că ”întâlnirea cu Victor Ponta s-a referit strict la Revizuirea Constituţiei, nicidecum la ruperea USL. Uniunea Social Liberală nu se rupe.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!