Actualitate

13 giurgiuveni medaliaţi la Cupa României la Kempo

Au demonstrat o dată în plus că sunt sportivi de performanţă şi că la Giurgiu există o puternică şcoală de arte marţiale. 13 sportivi ai Clubului Aquila şi-au adjudecat un loc pe podium la Cupa României la Kempo, desfăşurată pe 19 februarie, în Sala Polivalentă din Capitală.

Ani de antrenament, muncă şi perseverenţă. Aceasta ar fi reţeta unui sportiv de performanţă a cărui valoare este confirmată de medaliile obţinute la diferite competiţii. De la aceasta regulă nu au făcut excepţie nici tinerii care au obţinut 13 medalii, 3 de aur, 7 de argint, 3 de bronz, la Cupa României la Kempo. La această competiţie de anvergură au participat sportivi din toată ţara, iar Clubul Aquila a fost reprezentat de 26 de tineri, 10 dintre ei aflaţi la prima participare. Pentru unii sportivi, rezultatele obţinute au fost o surpriză plăcută iar acum se gândesc cu optimism la următoarele competiţii.

Lista învingătorilor îi cuprinde pe Ionuţ Mitrea, Andrei Draghia şi Vlad Codrici (medalii de aur), Alexandru Şotrocan, Alin Barbu, Cristina Dăncescu, Victor Baluta, Şerban Roventu, Andrei Stănică şi Tiberia Nedelea (medalii de argint) şi pe Elena Păun, Iulian Lumânare şi Mario Matei (medalii de bronz).

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!