Actualitate

14 giurgiuveni vor să devină ofițeri jandarmi

Înscrierile pentru Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București s-au încheiat. 14 tineri din Giurgiu s-au arătat interesați de o carieră de ofițer în Jandarmeria Română, iar astăzi, 29 mai, susțin evaluarea psihologică. Campania de recrutare continuă pentru cei interesați de școlile militare de subofițeri.
În urma examinării psihologice, candidații care vor primi avizul “apt psihologic” vor susține celelalte probe eliminatorii: vizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice.
În ceea ce privește școlile de subofițeri, cererile de înscriere la concursurile de admitere pot fi depuse la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu până la data de 21 iulie a.c.
Tinerii pot opta pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani (16 candidați înscriși până în prezent) sau Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni  (2 candidați înscriși până în prezent).
Relaţii suplimentare privind condiţiile de înscriere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu din şos. Bucureşti, nr. 57, persoană de contact căpitan Bîrsă Adrian, telefonic la numărul 0246/219.631 – interior 24.535 sau accesând pagina de internet a instituției – www.jandarmeriagiurgiu.ro.
 
 
Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!