Actualitate

140 de sancţiuni pentru depăşirea vitezei legale, aplicate de Poliţia Rutieră în numai 5 ore

Niciun  eveniment rutier nu a fost înregistrat în week-enul ce a trecut, însă aceasta nu înseamnă că nu au existat încălcări ale prevederilor legale în ceea ce priveşte circulaţia. Dimpotrivă, a fost un week-end „bogat” în sancţiuni, iar majoritatea au fost aplicate vitezomanilor.

A devenit deja o obişnuinţă ca, în zilele de week-end, Poliţia Rutieră să fie prezentă cu efective complete pe şoselele din Giurgiu. Nici sfârşitul săptămânii trecute nu a fost o excepţie, iar activitatea poliţiştilor de la Rutier a avut efecte, pentru că nu a fost înregistrat niciun eveniment rutier. Asta nu înseamnă, însă, că nu au fst încălcări ale legislaţiei rutiere. Vizate au fost, şi de această dată, zonele de risc.

Printre acţiunile derulate „în forţă” în aceste zile s-a numărat şi cea desfăşurată cu radarele, care au fost amplasate în cascadă pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti. Poliţiştii au rămas surprinşi de numărul foarte mare al şoferilor care nu respectă limitele legale de viteză, mai ales că, de această dată, radarele a fost amplasate în afara localităţilor. Astfel, în doar 5 ore, au fost aplicate 140 de sancţiuni pentru depăşirea vitezei legale.

Acţiunile poliţiştilor de la Rutier continuă şi pe parcursul acestei săpătmâni, când se urmăreşte legătura permanentă cu administratorii drumurilor de pe raza judeţului, dat fiind faptul că oricând poate să apară poleiul, un fenomen extrem de periculos în trafic.

Printre neregulile constatate şi sancţionate de poliţişti sâmbătă şi duminică s-a numărat şi conducerea mopedelor fără permis, abatere pentru care au fost întocmite trei dosare penale. Obţinerea permisului pentru moped este, de altfel, un subiect de actualitate, mai ales după intrarea în vigoare a Noului Cod Rutier.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!