Actualitate

149 de locuri disponbile în liceele judeţului, după prima repartizare computerizată

rep.com
Au scăpat de emoţiile Evaluării Naţionale şi au stat cu sufletul la gură ca să vadă la ce liceu vor intra. Emoţiile absolvenţilor claselor a opta au luat sfârşit luni, când Ministerul Educaţiei a afişat repartizarea elevilor în licee.
Şi în acest an, cel mai bun liceu din Giurgiu s-a dovedit Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” unde toate locurile au fost ocupate, ultima medie de admitere, la mate-fizică, fiind 8,02.
Surpinzător, în topul celor mai bune licee din judeţ, Maiorescu nu este urmat de vreun liceu din municipiu, ci de Liceul Tehnologic „Dimitrie Bolintineanu”, unde ultima medie de admitere la specializarea Economic a fost 7,83. „Podiumul” celor mai căutate licee din judeţ este completat de Liceul Tudor Vianu, cu ultima medie de admitere 7.08, la Filologie.
La polul opus, cu medii de admitere extrem de mici, se află Liceul Tehnolgic din Prundu – 2,25, Liceul Tehnologic Călugăreni – 2,27 sau Liceul Tehnologic Giurgiu – 2,32.
149 de locuri au rămas neocupate în liceele din judeţ, cele mai multe – 39 – la Liceul Tehnologic Giurgiu. Alte 38 de locuri libere sunt la Colegiul Tehnic Viceamiral Ioan Bălănescu, în timp ce la Liceul Tehnologic „Miron Nicolescu” au rămas neocupate 35 de locuri. Locuri disponibile mai sunt şi la liceele din Călugăreni, Comana şi Prundu, precum şi la Liceul Teoretic „Nicolae Cartojan”.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!